Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Збільшення надходжень до бюджету громади - запорука стабільності і розвитку

Дата: 11.05.2023 09:11
Кількість переглядів: 761

Фото без опису

В Шацькій селищній раді відбулася робоча зустріч  працівників відділу фінансів з експерткою місцевих фінансів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Оксаною Самойліч.

Метою зустрічі стало визначення шляхів та джерел збільшення надходжень до місцевого бюджету та впровадження дієвих інструментів бюджетного механізму.

На важливості та необхідності такої ініціативи для громади наголосила заступниця селищного голови з питань діяльності виконавчого органу Людмила Єрофєєва, адже фінансова стійкість місцевих бюджетів є важливим елементом розвитку громади.

Під час зустрічі обговорили особливості бюджетного процесу в умовах воєнного стану,  акцентували увагу на основних заходах, передбачених в Плані заходів щодо наповнення бюджету Шацької селищної територіальної громади, їх дієвості та актуальності.

Щоденні виклики, з якими стикається громада, лише загартовують та вселяють віру у власні сили. Завдяки професійній роботі фінансової команди, практичній експертній підтримці, врахуванню рекомендацій щодо організації бюджетного процесу та ефективного використання коштів вже сьогодні, за 4 місяці 2023 року, досягнуто суттєвого росту  надходжень, в порівнянні з аналогічним періодом 2022 та 2021 років.

Оперативне вирішення проблемних питань, без сумніву, можливе лише в тісній взаємодії експертів та представників органу місцевого самоврядування.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь