Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

На сесії Шацької селищної ради - про найактуальніше в громаді

Дата: 04.05.2023 16:32
Кількість переглядів: 580

Фото без опису

3 травня під головуванням Сергія Карпука, Шацького селищного голови, відбулося засідання чергової 38 сесії селищної ради.

Цього дня свої дні народження святкували депутатка Неля Сацюк та староста Грабівського округу Олександр Цвид. Очільник громади привітав іменинників з гарними подіями.

Обраниця Неля Сацюк озвучила звернення від батьків вихованців закладу дошкільної освіти №2 смт Шацьк на адресу селищного голови та депутатів з проханням посприяти в облаштуванні укриття та організації освітнього процесу в очному режимі. Сергій Карпук прокоментував запит, зазначивши, що відповідальні особи вже працюють над розв’язанням цих питань.

На засіданні затвердили звіт про виконання бюджету селищної територіальної громади за І квартал 2023 року; проголосували за перелік соціальних послуг, умови та порядок їх надання Територіальним центром надання соціальних послуг Шацької селищної ради; затвердили перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ «ЦНАП»; програму фінансової підтримки Територіального управління БЕБ у Волинській області на 2023-2024 роки;  програму профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території Шацької селищної ради на 2023-2027 роки; внесли зміни до рішення №2/15 від 15.12.2020 р. «Про утворення виконавчого комітету Шацької селищної ради восьмого скликання, визначення його чисельності та затвердження персонального складу» та до структури виконавчих органів ради та загальної чисельності апарату ради.

Також розглянули низку питань із сфери земельних відносин.

З цих та інших питань були прийняті відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь