Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Засідання робочої групи з підготовки проєктів рішень щодо встановлення ставок і пільг зі сплати місцевих податків та зборів

Дата: 04.05.2023 09:54
Кількість переглядів: 534

Фото без опису

В Шацькій селищній раді відбулось перше засідання робочої групи з підготовки проєктів рішень щодо встановлення ставок і пільг  зі сплати місцевих податків та зборів в Шацькій селищній територіальній громаді.

Зважаючи на важливість питання (місцеві податки і збори – вагома складова в структурі надходжень бюджету громади), активну участь у дискусії взяли Сергій Карпук, Шацький селищний голова, секретар селищної ради Богдан Тимошук, заступниця селищного голови Людмила Єрофєєва.

В складі робочої групи  працювали представники фінансового, кадрово-правового, земельного та інших відділів ради, а також податкової інспекції.

Участь в засіданні взяла Оксана Самойліч, експертка з місцевих фінансів Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», в рамках надання всебічної практичної підтримки  громаді в питаннях  наповнення місцевих бюджетів.

Під час зустрічі було проаналізовано діючі ставки місцевих податків і зборів та їх вплив на надходження бюджету, окреслено практичні кроки, які вплинуть на збільшення надходження до бюджету громади. Обговорено проблеми, вирішення яких стане резервом наповнення бюджету громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь