Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Управління "Центр розвитку громади" Шацької селищної ради звітує про роботу за тиждень

Дата: 06.04.2023 08:54
Кількість переглядів: 840

В Шацькій дитячій музичній школі відбулось засідання педагогічної ради, на якому заслухали звіти завідуючих відділів про успішність учнів, стан підготовки до обласних дистанційних конкурсів та методичну доповідь викладача Ольги Ганжали «Мистецький конкурс в онлайн форматі: на що звернути увагу при підготовці учня».

Також викладачі дитячої музичної школи взяли участь у завершальному етапі дистанційного навчання курсів підвищення кваліфікації в Національній академії керівних кадрів культури і мистецтв за темою «Методика викладання фахових дисциплін».

Фото без опису

Фото без опису   З 27 березня по 02 квітня в книгозбірнях Шацької публічної бібліотеки були проведені заходи в рамках Всеукраїнського тижня дитячого читання: зустрічі з улюбленими дитячими книжками, літературні подорожі, ігри, вікторини та конкурси. Також були відзначені кращі читачі бібліотек.

Фото без описуФото без опису

       30 березня посадовці управління в рамках дослідницько-краєзнавчого проєкту «Культурна спадщина Шацького краю» вивчали традицію ткацтва в селі Острів’я для внесення її до місцевого переліку елементів нематеріальної культурної спадщини.

Фото без опису

Фото без опису

        31 березня в Шацькому будинку культури проведено майстер-клас із виготовлення великодньої атрибутики для клубних працівників та жителів громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису

   

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь