Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Загинув, захищаючи Україну: в Шацьку провели в останню путь воїна Сергія Гінчука

Дата: 12.03.2023 16:20
Кількість переглядів: 543

Фото без опису

12 березня в Шацьку в останню путь провели 44-річного військовослужбовця Сергія Гінчука, який загинув, захищаючи Україну від російської навали.

Боєць проходив військову службу за контрактом у військовій частині А 4267 на посаді гранатометника протитанкового відділення протитанкового взводу роти вогневої підтримки.

8 березня загинув, отримавши смертельні поранення під час мінометного обстрілу, завданого ворогом поблизу населеного пункту Білогорівка Бахмутського району Донецької області.

11 березня кортеж з тілом загиблого воїна зустрічали мешканці Шацька: на колінах, зі сльозами в очах, з квітами в руках. Рідні, друзі, знайомі, однокласники, сусіди знали Сергія як привітну, товариську, працьовиту людину. А з 2021 року, відколи він підписав контракт на військову службу, – ще й як патріота своєї держави і мужнього бійця Збройних сил України.

Багато мешканців громади, військовослужбовці, побратими прийшли і приїхали здалеку, щоб попрощатися з Сергієм, віддати йому останню шану, подякувати за те, що безстрашно боронив нашу державу від скаженого ворога з росії.

За спокій душі загиблого молилися представники духовенства Шацького благочиння під час громадянської панахиди в селищному сквері і чину відспівування в храмі Різдва Пресвятої Богородиці.

Поховали Сергія Гінчука з військовими почестями на місцевому кладовищі. Побратими полеглого бійця вручили державний прапор його брату, який також є військовослужбовцем.

Вічна і світла пам'ять воїну, що віддав своє життя за Україну.

Читайте також:

 Остання путь воїна зі Світязя, який загинув у бою за Україну

В Смолярах-Світязьких провели в останню путь загиблого захисника України



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь