Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Допомагаємо захисникам – зміцнюємо обороноздатність громади. Звіт за 2022 рік

Дата: 03.03.2023 09:29
Кількість переглядів: 650

Фото без опису

Початок повномасштабної війни росії проти України  кардинально змінив плани і пріоритети Шацької громади. 65 км спільного кордону нашої території з вороже налаштованою білоруссю спонукали діяти рішуче, без зволікань, оскільки йшлося про національну безпеку.

Серед завдань, які постали в воєнний час, – зміцнення державного кордону, реалізація оборонних заходів, підтримка сил територіальної оборони та ЗСУ.

З перших днів війни бюджет громади почав працювати на цю сферу.

Минулого року з бюджету Шацької селищної ради на рахунки військових та силових структур було перераховано 13 719 777, 78 грн.

Крім того, з місцевої казни на військові об'єкти було передано матеріальних цінностей на загальну суму 3 041 584,00 грн.

Так, на прикордонний відділ «Грабове» було виділено 71 500,0 грн і відповідно придбано: дизельне пальне, цемент, щебінь.

На прикордонний відділ «Світязь» – 2 286 413,0 грн, придбано: дизельне  пальне, цемент, щебінь, сітку металеву, запчастини до сітки, труби сталеві, плівку чорну, арматуру, цвяхи , жерсть та  інше. 

На військові частини територіальної оборони  – 558 774,0 грн, придбано: дизельне пальне, електротовари, сітку затінкову, плівку, дріт, арматуру, цвяхи, сокири, лопати, світильники, зимові бушлати та інше.

На добровольче формування №1 – 125 167,0 грн:  дизельне пальне, бензин, намети, плащ-намети, сигналізація.

В 2023 році, переформатувавшись на воєнний лад, Шацька громада продовжує зміцнювати обороноздатність прикордонної території, підтримуючи фінансово і матеріально військові об’єкти та дбаючи про безпеку мешканців.

                                                                            


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь