Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Оголошення про початок проведення громадського обговорення кандидатури старости Грабівського старостинського округу

Дата: 14.02.2023 12:23
Кількість переглядів: 942

    Фото без опису

Шацька селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення кандидатур:

  • Цвида Віталія Івановича
  • Цвида Олександра Адамовича
  • Грабовець Наталії Іванівни

на посаду старости Грабівського старостинського округу Шацької селищної територіальної громади, яке відбудеться в період з 13 лютого 2023 року по 19 лютого 2023 року  включно на території відповідного старостинського округу, ас саме сіл Грабове, Адамчуки, Смоляри-Світязькі, Голядин.

Розпорядження селищного голови від 13 лютого 2023 року №44-р «Про початок проведення громадського обговорення кандидатури старости Грабівського старостинського округу Шацької селищної територіальної  громади» розміщено на офіційному веб сайті Шацької селищної ради.

Громадське обговорення відбуватиметься у два етапи:

Перший етап у формі опитування здійснюється членами організаційного комітету, які надають  особам, які мають право голосу, підписний лист на підтримку кандидатури старости. Підписний лист повинен бути заповнений громадянином(кою) із обов’язковим зазначенням його(її) прізвища, власного імені (усіх власних імен) та по батькові (за наявності), числа, місяця і року народження, серії та номера паспорта громадянина України (тимчасового посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України) та засвідчується підписом такого учасника.

Другий етап  у формі громадських слухань щодо підтримки запропонованих кандидатур на посаду старости, що відбудеться у вихідний день (неділя) на території старостинського округу.

Можливість взяти участь в опитуванні за кандидатуру старости отримають жителі, які мають право голосу на виборах і які зареєстровані у населених пунктах відповідного старостинського округу.

Під час проведення опитування необхідно обов’язково пред’явити  паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України.   

За додатковою інформацією щодо проведення громадського опитування прохання звертися до виконавчого комітету Шацької селищної ради. 

 Організаційний комітет з проведення громадського обговорення

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь