Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Просимо представників бізнесу долучитися до розробки Стратегії розвитку Шацької громади

Дата: 07.02.2023 16:25
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

Шацька селищна рада  повідомляє про початок розробки проєкту Стратегії розвитку Шацької територіальної громади на період 2023 - 2027 років.

 31 серпня 2022 року було прийнято рішення селищної ради №28/12 «Про початок розроблення проекту Стратегії розвитку Шацької територіальної громади на період 2023-2027 років».

Розпорядженням селищного голови від 01 лютого 2023р. № 30-р створено робочу групу з розробки Стратегії розвитку Шацької територіальної громади на період 2023-2027 років, до складу якої увійшли фахівці виконавчих органів, депутати, представники громадських організацій, бізнесу.

Робоча група  проведе соціально-економічний аналіз громади та аналіз розвитку територіального простору, а також розробить SWOT-матрицю, проведе аналіз порівняльних переваг, викликів та ризиків, а також  сформулює стратегічне бачення, стратегічні напрямки,  цілі та План реалізації Стратегії розвитку Шацької територіальної громади на період 2023-2027 років.

Розроблення Стратегії передбачає широке залучення мешканців громади та представників бізнесу до обговорення їх бачення проблем, що існують сьогодні, шляхів їх вирішення та подальшого розвитку громади. З цією метою розпочато опитування мешканців громади та представників бізнесу про основні проблеми розвитку громади.

Посилання на анкету вGoggle формі:https://forms.gle/Xh8y5FCSwRBtwKw19

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до процесу розробки Стратегії та висловитивласне бачення соціально-економічного розвитку Шацької територіальної громади.

Пропозиції просимо надавати до Управління економічного розвитку та регуляторної діяльності виконавчого комітету Шацької селищної ради за адресою: смт Шацьк, вул. 50 років Перемоги, 1Б, кабінет 28 або на електронну адресу: shsrada@ukr.net  до 05 березня 2023 року.

Думка кожного з вас для нас є важливою!

Шацька селищна рада

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь