Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Нарада з директорами закладів загальної середньої освіти Шацької громади

Дата: 03.02.2023 12:00
Кількість переглядів: 459

Фото без опису

2 лютого відділ освіти, молоді та спорту селищної ради провів нараду з директорами закладів загальної середньої освіти громади за участю директора КУ «ЦРПП» Олени Моніч та голови об’єднаної первинної організації профспілки працівників освіти і науки України Шацької селищної ради Катерини Редько.

Про підсумки роботи закладів освіти у 2022 році та завдання на 2023 рік, нову Програму розвитку освіти на 2023-2027 роки розповіла в.о.начальника відділу Світлана Омельчук.

Директори закладів освіти поділились своїми успіхами і зазначили про проблеми, які необхідно буде вирішувати найближчим часом.

У нараді взяла участь спеціаліст із безпеки в освітньому середовищі селищної ради Оксана Демидась, яка проінформувала про аспекти своєї роботи з учнями.

Лариса Демакова, головний спеціаліст відділу розповіла про підготовку учнів до проведення НМТ-2023, роботу МАН, активізацію молодіжної роботи та військово-патріотичного виховання у школах, про роботу закладів освіти у галузі фізичної культури і спорту в умовах воєнного стану.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь