Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В день святого Миколая діти Шацької громади отримали подарунки

Дата: 19.12.2022 15:00
Кількість переглядів: 588

Фото без опису

Війна і усі виклики часу не повинні забирати в дітей дитинство і те солодке, сповнене казки, очікування свят. Що б не спіткало – ми живемо заради дітей. Нині ми на всіх фронтах відвойовуємо країну саме для них – їм тут жити і робити її кращою. 

Цьогоріч святий Миколай, як ніколи, намагається, прийти до всіх дітей, аби навіть в умовах війни подарувати їм крихту радості та щастя, змусити їх усміхнутися і повірити  в диво. Нинішнього року він може приходити до дітей з 6 по 19 грудня, аби всі вони змогли отримати подарунок від Чудотворця.

Так, традиційно працівники служби у справах дітей Шацької селищної ради та відділу соціальних служб Територіального центру почали вітати зі святом маленьких жителів Шацької громади та вручати їм (дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування, тим, що проживають у сім’ях, які опинились в складних життєвих обставинах, чиї  батьки загинули на війні та іншим представникам вразливих категорій) солодощі та подарунки. 

Долучився до приємної місії і Сергій Карпук, Шацький селищний голова.

«Віра дітей в диво та добро є найкращим дарунком від Миколая, тож ми маємо дбати, аби наша малеча не втрачала її ніколи», – зазначив очільник громади, вручаючи подарунок доньці загиблого Героя з Шацька Івана Цюп’яшука. 

Темні часи не змусять нас вимкнути світло всередині наших душ, тому діліться ним із ближніми і особливо з дітками. Даруйте тепло й увагу тим, хто поряд, тим, хто потребує їх трішки більше, ніж інші!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь