Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацькій громаді стартував проєкт «Вихователь безпеки»

Дата: 15.12.2022 11:00
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

14 грудня в смт Шацьк відбулась координаційна зустріч, в ході якої представники освітян, ювенальної превенції, служби ДСНС та фахівець із безпеки напрацювали алгоритм дій щодо реалізації спільного проєкту «Вихователь безпеки» у Шацькій громаді.

 У зустрічі взяли участь Світлана Омельчук, виконувачка обов’язки начальника відділу освіти, молоді та спорту Шацької селищної ради, Дмитро Постернак, інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Ковельського районного управління поліції  ГУ НП України у Волинській області, старший лейтенант поліції, Андрій Цвид, головний інспектор Ковельського районного управління ГУ ДСНС України у Волинській області, та Оксана Демидась, спеціалістка з безпеки в освітньому середовищі Шацької селищної ради.

Присутні обговорили аспекти співпраці у рамках пілотного проєкту, мета якого – наявність у закладах освіти відповідальної особи територіальної громади, до повноважень якої входять функції щодо безпекових питань у навчальному процесі. Посадовці звернули увагу на основні виклики, передовий досвід та інноваційні техніки в організації безпеки учасників освітнього процесу та обговорили шляхи підвищення рівня захищеності дітей, протидії вчиненню ними правопорушень.

Нагадаємо, в 16 територіальний громадах України стартував пілотний проєкт «Вихователь безпеки», який дасть змогу побудувати середовище для дітей, вільне від булінгу, наркотиків і насильства. На Волині працюватиме 4 вихователі безпеки, один з них – у Шацькій громаді (Оксана Демидась), які пройшли 4-тижневе навчання у Львівському національному університеті внутрішніх справ.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь