Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Депутатів селищної ради привітали з Днем місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2022 10:00
Кількість переглядів: 467

Фото без опису

 

В Україні 7 грудня відзначали День місцевого самоврядування. Це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах, хто представляє багатотисячний загін народних обранців.

З цієї нагоди Сергій Карпук, Шацький селищний голова, зустрівся з депутатами, членами виконкому селищної ради та привітав їх зі святом. Водночас звернувся до самоврядців зі словами вдячності за спільну злагоджену роботу, прийняття виважених рішень.

Зі слів очільника громади, зважаючи на складну ситуацію в державі, спричинену воєнним станом, Шацька громада з усією відповідальністю почала працювати по-новому, не допускаючи критичних ситуацій, забезпечуючи стабільний соціально-економічний розвиток території, зміцнюючи державний кордон, допомагаючи військовослужбовцям та внутрішньо переміщеним особам.

Сергій Карпук побажав депутатам і членам виконкому подальших успіхів у відповідальній праці, міцного здоров’я,  щастя,  родинного благополуччя під мирним небом України.

Винуватцям свята присвятили пісенні номери працівники Шацького будинку культури, викладачі та вихованці Шацької дитячої музичної школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь