Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

У Шацьку військовослужбовців привітали з Днем Збройних сил України

Дата: 06.12.2022 16:00
Кількість переглядів: 492

Фото без опису

 

6 грудня в смт Шацьк відбувся урочистий захід з нагоди Дня Збройних сил України та Міжнародного дня волонтера. Військовослужбовців ЗСУ та активістів, які підтримують Українську армію, привітав Сергій Карпук, Шацький селищний голова.

«Шановні військовослужбовці Збройних сил України, завдяки вам ми сьогодні можемо працювати, розвивати нашу громаду, зрештою, відзначати це свято. Дякую всім, хто нині відвойовує нашу свободу на сході і півдні країни, хто боронить державний кордон на території Шацької громади. Ми впевнені в вашій силі, міці, мужності і незламності, ми віримо, що ви зможете, вистоїте, здолаєте ворога і виборете перемогу в цій війні. І наступне свято ми неодмінно будемо відзначати у звільненій від окупантів, незалежній, цілісній, єдиній Україні», – відзначив під час виступу очільник громади.

Привітали воїнів зі святом підполковник Василь Матвійчук, начальник Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП, та підполковник Сергій Тимошик, начальник штабу – заступник командира військової частини А7064. З рук Шацького селищного голови та військовослужбовців бійці, волонтери та військовий капелан Роман Скірак отримали відзнаки.

Орден «За мужність» ІІІ ступеня, яким посмертно нагороджено  Героя з Шацька Андрія Доманського, Василь Матвійчук вручив його батькам. Присутні вшанували пам'ять воїнів, які віддали свої життя за Україну, хвилиною мовчання.

Пісенні та музичні номери присвятили українським захисникам працівники Шацького будинку культури, викладачі та вихованці дитячої музичної школи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь