Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

З Днем волонтера!

Дата: 05.12.2022 08:00
Кількість переглядів: 270

Фото без опису

Представники волонтерського руху України і Шацької громади зокрема сьогодні, 5 грудня, відзначають День волонтера. Після повномасштабного вторгнення рф в Україну 24 лютого 2022 року це свято стало особливо актуальним. Наразі волонтери невтомно збирають гроші по всьому світу на потреби українських військових.

Дуже приємно, що жителі Шацької громади не залишаються осторонь проблем нашої держави: це прості люди, учні, студенти, підприємці, працівники закладів, установ та пенсіонери. Всі вони вносять часточку своєї душі і праці у спільну мету - допомогу нашим бійцям і внутрішньо переміщеним особам.

Волонтери безоплатно працюють, встановлюють потреби солдатів, організовують благодійні заходи, збирають кошти, забезпечують воїнів транспортом, продуктами і одягом, обладнанням та запчастинами, засобами захисту і маскування, медикаментами та побутовими речами.

Висловлюю слова подяки від імені кожної людини, якій ви зробили добро, за вашу людяність, безкорисну працю. Ви витрачаєте свій час на те, щоб допомогти, демонструючи силу українського духу, котрий неможливо зламати. Ви є потужною таємною зброєю ЗСУ, на яку зовсім не розраховував ворог, плануючи наступ на Україну.

Уклінна вдячність вам, волонтери, добровольці, за жертовність в ім’я України! Низький уклін  усім небайдужим людям, завдяки яким наш Український народ неодмінно здобуде перемогу в цій війні!

З повагою – Сергій КАРПУК, Шацький селищний голова

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь