Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Публічний договір на вивезення твердих побутових відходів: для чого потрібний і коли буде впроваджений у Шацькій громаді

Дата: 17.11.2022 16:00
Кількість переглядів: 491

Фото без опису

 

З 1 січня 2023 року в Шацькій селищній територіальній громаді набуде чинності Публічний  договір про надання послуг з поводження з твердими побутовими відходами.

Комунальне підприємство «Добробут» пропонує споживачам отримувати послуги з поводження з побутовими відходами (збирання, вивезення та захоронення твердих побутових відходів) на території Шацької селищної територіальної громади шляхом приєднання до Публічного договору. Публічність даватиме право на укладання цього договору відразу з усіма споживачами вказаних послуг без підписання письмового примірника сторонами.

КП «Добробут» є єдиним у громаді надавачем послуг з вивезення твердих побутових відходів, а отже, цими  послугами користуються всі без винятку мешканці приватних домоволодінь і багатоквартирних будинків. Відповідно всі будуть зобов’язані платити за послуги, які надає підприємство. Оплата проводитиметься на підставі обумовлених обсягів утворення відходів та тарифів на вивезення і захоронення ТПВ.

Відсутність у споживачів заяви-приєднання до публічного договору та укладеного індивідуального договору про надання послуг з поводження з твердими побутовими відходами буде вважатися порушенням законодавства України.

 

Додаткова інформація – в КП «Добробут» за адресою: смт Шацьк, вул. Шевченка, 20, або по телефону 067 981 19 96.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь