Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацьку привітали з професійним святом працівників культури

Дата: 09.11.2022 16:06
Кількість переглядів: 346

 

9 листопада – Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва. З цієї нагоди в Шацьку привітали з професійним святом тих, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати неоціненні духовні скарби українського народу.

Цьогоріч свято припало на складний воєнний час, коли ворог нищить все українське: руйнує музеї, заклади культури, палить книги. Та всі українці, в тому числі працівники культури, чинять опір загарбникам, допомагають захисникам, займаються волонтерством, наближаючи перемогу.

Вітаючи працівників культури зі святом, Сергій Карпук, Шацький селищний голова, Ольга Сахарук, заступниця селищного голови, та Оксана Юхимук, начальниця управління «Центр розвитку громади», подякували присутнім за те, що тримають культурний фронт, за творчість, за ініціативу, благодійні концерти та корисні справи для наших воїнів.

Керівники побажали винуватцям свята міцного здоров’я, щастя, добробуту, великих творчих успіхів, невичерпної наснаги та вручили кращим з них нагороди.

Присутні мали можливість насолодитися невеликим концертом, а саме вокальними номерами у виконанні своїх колег.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь