Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Шацька селищна рада пройшла конкурсний відбір на навчання в межах Програми «U-LEAD з Європою»

Дата: 07.11.2022 15:57
Кількість переглядів: 216

Шацька селищна рада пройшла конкурсний відбір на навчання за двома тематичними напрямками: «Управління відходами» та «Громади, дружні до бізнесу» в межах ініціативи «Кроки для спеціалістів», яку проводить  Програма «U-LEAD з Європою».

Упродовж жовтня – грудня 2022 року дві команди спеціалістів нашої громади братимуть участь у чотирьох семінарах та двох практикумах з кожного тематичного напрямку.

«Громади, дружні до бізнесу» - навчальна програма, орієнтована на фахівців у сфері підтримки та розвитку бізнес-середовища у територіальних громадах. В цій навчальній програмі беруть участь представники 60 громад з усієї України.

«Управління відходами» - навчальна програма, яка спрямована на покращення розуміння ролі та відповідальності громад в управлінні відходами. У програмі беруть участь 48 громад з різних регіонів України.

Найбільш активні та зацікавлені громади, крім навчання, отримають підтримку в розробці проєктів місцевого розвитку в сфері сприяння та розвитку підприємництва та розробці  та впровадженню проектів з управління відходами.

Шацька селищна територіальна громада щиро вдячна Програмі U-LEAD з Європою за можливість брати участь в двох вищезгаданих навчальних програмах. Для нашої громади надзвичайно важливо отримати нові та цікаві знання та стати громадою, цивілізованою в поводженні з відходами та  громадою, дружньою до бізнесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь