Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

На сесії Шацької селищної ради

Дата: 28.10.2022 12:00
Кількість переглядів: 841

26 жовтня під головуванням Сергія Карпука, Шацького селищного голови, відбулося засідання чергової сесії Шацької селищної ради.

На початку Богдан Тимошук, секретар селищної ради, зачитав депутатам відповіді на звернення щодо недопущення закриття відділення Приватбанку в смт Шацьк та Шацького сектору управління Державної міграційної служби у Волинській області.

В першому листі йшлося про те, що звернення депутатів селищної ради щодо недопущення закриття відділення ПриватБанку в Шацьку розглянули в профільному комітеті Верховної Ради України, інформація донесена до народних депутатів для її подальшого використання і врахування в законотворчій діяльності.

На друге звернення у Державній міграційній службі України відповіли, що з міркувань безпеки та з метою попередження загрози втрати персональних даних громадян та пошкодження майна ДМС Шацький сектор управління ДМС відкривати не будуть. Натомість відновив роботу відділ ДМС у місті Любомль, куди шачани можуть звертатися. Шацькій селищній раді порекомендували закупити обладнання в відділ ЦНАП і самим почати надавати послуги з оформлення паспортів громадян України і для виїзду  за кордон.

Сергій Карпук додав, що над цим питанням у селищній раді вже працюють, навіть знайшли донора, який погодився закупити відповідне обладнання. Тому надання адміністративних послуг ДМС може відновитися в Шацьку вже на початку наступного року.

На сесії розглянули питання про внесення змін до «Цільової програми фінансової підтримки Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП на 2022-2024 роки»; про затвердження акта приймання – передачі окремого індивідуально визначеного майна з державної у комунальну власність; про надання дозволу на списання основних засобів; про поновлення дії договору оренди землі (за клопотанням АТ «Ощадний банк України» філії - Волинське обласне управління); про припинення функціонування школи І ступеня с. Кропивники шляхом ліквідації, а також низку питань зі сфери земельних відносин.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь