Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Для покращення комунікації: в Шацькій громаді створять єдиний номер телефону

Дата: 25.10.2022 17:00
Кількість переглядів: 347

У Шацькій селищній раді діятиме єдиний номер телефону для отримання інформації про установи, організації та підприємства громади, їхні адреси, графік роботи та послуги, які вони надають. Також на цей номер можна буде повідомити про надзвичайні ситуації, підозрілих осіб, невідомі літальні апарати тощо.

25 жовтня під головуванням Богдана Тимошука, секретаря Шацької селищної ради, з участю заступниць голови Ольги Сахарук, Людмили Єрофєєвої та керівників установ, організацій і підприємств відбулася робоча нарада на тему впровадження в громаді єдиного номера. Присутні обговорили механізм його дії, умови для застосування, основні завдання та очікуваний результат.

Мета функціонування єдиного номера – налагодити ефективну комунікацію між мешканцями, вимушеними переселенцями, структурними підрозділами селищної ради і всіма службами, що є особливо важливим під час війни.


Система буде впроваджена в межах програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP), що фінансується Швейцарською агенцією розвитку та співробітництва, та реалізується фондами «Східна Європа» та «Innovabridge» у партнерстві з Міністерством цифрової трансформації України. Минулого року Шацька селищна рада стала фіналісткою конкурсного відбору серед територіальних громад для участі в цій програмі, спрямованій на використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій для вдосконалення якості врядування, покращення взаємодії влади та громадян, сприяння соціальним інноваціям в Україні.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь