Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Маємо економити електроенергію, інакше буде введене примусове відключення світла!

Дата: 20.10.2022 16:00
Кількість переглядів: 301

 

Енергетична галузь України нині перебуває в критичному стані. Ворог з росії обстрілює електростанції, понад 30 % яких з цієї причини вийшли з ладу. Маємо всі разом допомогти енергетикам відновити зруйновану інфраструктуру, обмеживши споживання енергоресурсів.
20 жовтня відбулося засідання ради оборони Волинської області, на якому енергетики та керівництво обговорили енергетичну ситуацію в регіоні.
Для забезпечення стабільного електропостачання мешканцям потрібно самостійно зменшити використання електроприладів впродовж дня; представникам бізнесу – зменшити використання електрики у ресторанах, кафе тощо.
Важливо підійти до цього свідомо, оскільки, як наголошують в ОВА, якщо цих обмежень буде недостатньо, то «Волиньобленерго» буде вводити примусове відключення електроенергії.

 

«Закликаю усіх об'єднатись та спільно допомогти «Укренерго» відновити роботу мереж. Це вимушений крок, щоб система працювала збалансовано.
20 та 21 жовтня по всій Україні будуть застосовані примусові заходи обмеження. В першу чергу це промислові споживачі.
Усіх мешканців області також прошу обмежити споживання електрики з 7:00 до 22:00. Електрообігрівачі, електроплити, пральні машини, мікрохвильовки, електрочайники, роутери: за можливості вимкніть із розеток ці прилади», – наголосив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь