Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Привітання Шацького селищного голови з Днем захисників і захисниць України

Дата: 14.10.2022 08:00
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

Шановні захисники і захисниці України!

Прийміть щирі привітання з нагоди Дня захисників і захисниць України. Це державне свято відзначається в нашому суспільстві в день Покрови Пресвятої Богородиці та День українського козацтва.

Цьогоріч 14 жовтня припало на складний воєнний час, коли ворог з росії нищить нашу землю, вбиває людей і зазіхає на споконвічні українські території. На захист України зі зброєю в руках стали чоловіки і жінки, літні люди і молодь. Щоденно вони героїчно боронять рідну землю від російського агресора, даючи гідну відсіч ворогу, демонструючи нездоланний воїнський дух.

Мужність, героїзм, самовідданість захисників і захисниць України – неоціненні. Їхні подвиги вже вписані в літопис боротьби українців за незалежність і завжди будуть нагадувати нам про те, якою ціною дістається свобода, як здобувається право бути вільною, самодостатньою нацією.

Дякуємо вам, захисники і захисниці, за кожен новий день, за можливість жити, працювати, навчатися. Де б ви зараз не були – на передовій, на блокпосту чи у госпіталі – хай береже ваші життя Пресвята Богородиця – Покрова, додає вам сили, міці та відваги боронити країну, свої сім’ї, відстоювати правду.

У день великого державного свята зичу міцного здоров’я, сили духу і мужності, якнайшвидше здолати ворога і здобути перемогу.

Світла пам'ять тим, хто в наш час і в інші періоди національної історії загинув у боротьбі за свободу і незалежність Української держави.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою – Сергій КАРПУК, Шацький селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь