Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Вітання Шацького селищного голови з Днем працівників освіти

Дата: 02.10.2022 08:00
Кількість переглядів: 1067

Фото без опису

Шановні освітяни Шацької громади!

Професія вчителя – одна з найшанованіших, найпочесніших та найвідповідальніших. В непростий для країни час ви, освітяни, тримаєте свій фронт. Ви допомагаєте нашим дітям збагачуватися знаннями, досягати успіхів, перемагати і ставати справжніми людьми. Ви формуєте майбутнє нашої держави – особистостей, яким відновлювати Україну після перемоги.

Низький вам уклін за просвітницькі труди, за мудрість, терпіння, здатність кидати виклики сучасному світу і приймати їх, розв’язувати найскладніші завдання та справлятися з усіма труднощами сьогодення. Завдяки повсякденній та відданій праці вчителів виростають мудрі, освічені люди, здатні вільно мислити, ставити високі цілі та досягати їх, вірні сини та доньки своєї Батьківщини.

Впевнений, що важкі часи випробувань минуть, і навчальний процес повернеться у своє звичне русло, освітяни громади матимуть змогу спокійно працювати, а учні - навчатися у традиційних умовах, у мирі та безпеці.

У день професійного свята зичу вам, шановні освітяни, міцного здоров’я, творчого запалу, натхнення, добробуту  в сім’ях, нових професійних звершень у мирній Україні!

З повагою – Сергій КАРПУК, Шацький селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь