Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Урочистість з нагоди Дня працівників освіти

Дата: 02.10.2022 09:37
Кількість переглядів: 1668

Фото без опису

В Шацькій селищній раді привітали з професійним святом освітян громади.

До присутніх у залі керівників навчальних закладів та педагогів, які долучилися до заходу в онлайн-форматі, звернувся Сергій Карпук, Шацький селищний голова. Він подякував їм за відданість професії, мудрість і терпіння, за небайдужість, волонтерську діяльність і допомогу Збройним силам України.

«У найскладніші для країни часи ви працюєте на декількох фронтах, навчаючи дітей і підтримуючи нашу армію.  Багато хто з освітян нині захищає Україну і несе службу в лавах територіальної оборони. Всім вам щиро дякую. Саме ваша робота знаходить відлуння у серцях дітей, яким у майбутньому відбудовувати і розвивати нашу країну. Саме ви робите з учнів достойних громадян  і прищеплюєте їм любов до України. Миру вам, натхнення і вагомих здобутків», – зазначив Сергій Карпук, звертаючись до присутніх.

Працівників освіти привітали також Олена Моніч, директорка КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Шацької селищної ради», Світлана Омельчук, в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту Шацької селищної ради, Катерина Редько, голова організації профспілки працівників освіти і науки України Шацької селищної ради. До привітань у відеоформаті долучилися учні початкової школи Світязького ліцею; пісенний подарунок присвятили винуватцям свята Анастасія та Максим Веремчуки.

Найкращих педагогів громади відзначили грамотами та подяками.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь