Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Привітання Сергія Карпука, селищного голови, з Днем Шацька

Дата: 21.09.2022 08:00
Кількість переглядів: 1453

Фото без опису

Шановні мешканці селища Шацьк та дорогі гості!

Сьогодні, в чудове свято Різдва Пресвятої Богородиці, наше славне містечко відзначає свій 612 день народження. Цьогоріч День селища проходитиме без традиційних розваг і веселощів, без зіркових виконавців і гучних гулянь. Війна, яка вже понад пів року триває в нашій Україні, щодня приносить українцям чорні звістки про загибель воїнів, мирних людей, руйнування міст і сіл ворогом з росії.

Мешканці Шацька і громади в цей непростий час захищають Україну на фронті, надають допомогу пораненим, готують обіди військовослужбовцям, привозять гуманітарну допомогу, підтримують бійців і вимушених переселенців, проводять благодійні заходи, збираючи кошти на автомобілі, тепловізори та інше, що потребують наші мужні воїни-захисники.

Я пишаюся вами, дорогі земляки! В День Шацька зичу вам найважливішого – миру. Щоб усі наші військові повернулися додому живими, щоб сім’ї знову були разом, і ми всі незабаром зібралися в нашому затишному селищному сквері, щоб відсвяткувати перемогу.

Вірю, що заступниця – Пресвята Богородиця – збереже наш Шацьк, нашу Україну, дасть силу нашим воїнам світла здолати зло і щедро обдарує всіх своїм благословенням!

З повагою – Сергій КАРПУК, Шацький селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь