Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України

Дата: 29.08.2022 16:00
Кількість переглядів: 809

Фото без опису

29 серпня в Україні відзначають День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за Батьківщину, як нагадування про одну з найкривавіших подій війни на сході України – Іловайську трагедію.

Цього дня керівництво Шацької громади в особі Ольги Сахарук, заступниці Шацького селищного голови, разом з представниками 4 відділу Ковельського РТЦК та СП, військовослужбовцями та рідними загиблих відвідали могили воїнів, які віддали своє життя за Україну.

Сергій Мокренко, Сергій Грибук, Віталій Стаднік, Демид Челядин, Олександр Чак – імена цих Героїв, їхні подвиги навіки вписані в історію України та закарбовані в нашій пам’яті.

«Найкращі сини і доньки України ціною власних життів виборюють незалежність для нашої держави. Я схиляю голову перед рідними загиблих захисників з нашої громади, в пошані до кожного Героя, з вдячністю за їхні подвиги. Ми завжди будемо пам’ятати про ціну, яку вони заплатили за право українців жити в незалежній державі. Вічна пам'ять Героям!» – зазначила Ольга Сахарук.

Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто загинув у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, та поклали до могил квіти.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь