Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Вітання з Днем незалежності від тих, хто тримає небо над Україною і Шацькою громадою

Дата: 24.08.2022 07:30
Кількість переглядів: 666

Фото без опису

Вони – наші герої, охоронці нашого спокою, мужні воїни, що боронять кордони України, стримують окупантів з росії по всій лінії фронту і наближають довгоочікувану перемогу. Військовослужбовці з Шацької громади б’ють ворога на сході і півдні, бережуть непорушність державних рубежів на півночі, стоять на сторожі миру всередині країни. Їм нелегко: одні з них перебувають у військових частинах, інші – оговтуються після поранень, треті – не випускають зброю з рук впродовж декількох місяців. В День Незалежності нашої держави захисники вітають мешканців Шацької громади зі святом, стверджуючи: «Вірте! Ми виб’ємо ворога з нашої землі! Переможемо! Україна була і залишиться незалежною!»

Cергій СИДОРУК, с. Мельники:

– Дуже символічно вітати всіх українців, в тому числі жителів нашої громади, з Днем незалежності в той час, коли йде війна за ту саму незалежність. Для всіх нас випала непроста і водночас велична місія відстояти здобуту незалежність, суверенітет та відновити територіальну цілісність нашої держави. Багато жителів нашої громади залишили свої щоденні справи, свої домівки та своїх рідних і, взявши до рук зброю, з перших днів війни стали на захист рідної країни. Висловлюю вам велику шану та подяку, а також щиро бажаю мужньо пройти цей шлях до кінця. Велика подяка жителям громади, хто бере активну участь у наближенні миру на нашій землі, допомагає воїнам на фронті, починаючи з надання волонтерської допомоги і закінчуючи звичайною підтримкою своїх рідних і близьких. Це насправді тут дуже важливо. Землякам хочу побажати, щоб наша Шацька громада до кінця війни залишилася в тилу. Щоб Бог дав розуму нашим сусідам не переходити кордони та не робити найгіршої своєї помилки. Ми обов'язково переможемо!!! Слава Україні! Слава її захисникам! І слава жителям нашої громади! 

Олександр ШЕПЕЛЯ, смт Шацьк:

– Війна змінила усіх нас, а в першу чергу тих, хто зі зброєю в руках пішов захищати її кордони від росії. Ми зрозуміли цінність нашої незалежності, нашої свободи, нашого життя. Ми усі віримо в те, що Перемога обов’язково буде за нами! А в день державного свята зичу побратимам стійкості, сили, здоров’я, шачанам – віри у наших хлопців-захисників, згуртованості в допомозі тим, хто воює на передовій. Слава нації!

Сергій ОЗИМОК, смт Шацьк:

– Вже пів року йде війна за Україну, її цілісність і незалежність. Невідомо, скільки ще вона триватиме, але знаю і вірю, що Україна переможе. Вітаю земляків, побратимів з Днем незалежності і зичу якнайшвидше, максимум до початку зими, розбити окупанта і відсвяткувати Перемогу!

Дмитро ГРИППА, с. Положеве:

– Вітаю мешканців Шацької громади і військовослужбовців з Днем незалежності України! Цьогорічне свято ми відзначаємо в умовах війни, борючись за право жити за демократичними принципами, називатися вільною нацією і самим, без втручання ззовні, творити своє сучасне й майбутнє. Агресор з росії розуміє лише мову сили, тому ми будемо бити загарбника, гнати його з нашої землі, звільняти її від цієї нечисті. Всім нам – миру, єдності, воїнам – стійкості, мужності і живими повернутися додому!

Віктор ДУДЮК, с. Пульмо:

– Єднаймося, тримаймося одне одного в цей складний час, всі спільно працюймо на одну мету – Перемогу над ворогом. Вітаю всіх з великим державним святом і зичу, щоб війна за незалежність якнайшвидше закінчилася, щоб на зміну трагічним звісткам прийшла радість перемоги, а наша нація ще більше зміцніла в цій боротьбі і стала непоборною.

Анатолій ЦІРУТА, с. Грабове:

– Перемоги, щастя, добра, миру зичу всім українцям з нагоди свята. Будьмо безкомпромісними в своїх діях, в прагненні здолати ворога з росії і очистити від нього нашу Україну. Бо якщо ми його не знищимо, то він продовжуватиме безкарно чинити злочини проти людяності. З Днем незалежності!


 

А ми уклінно дякуємо усім нашим Героям, які боронять рідну Україну від ворогів, за можливість навчатися, працювати, спати в своїх домівках, споглядати на мирне небо над нашим озерним краєм. У День незалежності України зичимо вам міцності духу, сил, наснаги та Божої опіки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь