Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацьку урочисто підняли Державний прапор України

Дата: 23.08.2022 11:00
Кількість переглядів: 714

Фото без опису

23 серпня – День Державного прапора України.

З нагоди великого державного свята в смт Шацьк, біля пам’ятника Тарасові Шевченку, відбулася церемонія підняття синьо-жовтого полотнища. 

В урочистому заході взяли участь керівництво та працівники Шацької селищної ради, його структурних підрозділів, військовослужбовці та мешканці селища.

Під звуки гімну України почесну місію підняття Державного прапора України виконав Сергій  Карпук, Шацький селищний голова. 

«Державний прапор України – символ свободи і незалежності, слави і звитяги нашої держави, а в нинішній непростий час він став ще й символом боротьби та спротиву загарбникам. Російські окупанти принесли біду в наш спільний український дім, вони забирають життя людей, руйнують міста і села. Сьогодні ми всі, кожен на своєму фронті, захищаємо нашу Вітчизну, демонструючи всьому світу, що ми, українці, є великою, сильною, мужньою, свободолюбною нацією. Ми не скоримося ворогам, під синьо-жовтим стягом здобудемо перемогу над ворогом і відбудуємо нашу Україну», – з такими словами очільник громади звернувся до присутніх.   

На завершення заходу присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять всіх, хто віддав своє життя за те, щоб наша Україна була вільною, незалежною, а небо над нею – мирним.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь