Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми

Дата: 29.07.2022 15:39
Кількість переглядів: 641

Фото без опису

На сьогодні одним із найганебніших явищ, які існують у сучасному світі, є торгівля людьми. Це явище, яке порушує права людини, принижує її честь та гідність.

У 2013 році Генеральна Асамблея ООН організувала зустріч для оцінки результатів втілення Глобального плану дій по боротьбі з торгівлею людьми від 30 липня 2010 року і затвердила резолюцію №A/RES/68/192 від 18 грудня 2013 року. Резолюція закріпила дату проведення свята (30 липня), представила головні його цілі, описала важливість і механізми боротьби з згубним явищем.

Головною метою такого рішення є підвищення обізнаності суспільства про торгівлю людьми. Тіньова злочинна сфера в багатьох державах прийняла масовий характер. Жертвами работоргівлі стають незахищені категорії людей. Відзначення світовою спільнотою цієї дати допомагає об’єднати зусилля країн всього світу щодо виявлення і боротьби зі злочинною діяльністю в цьому напрямку.

Відеоролики, які були створенні з метою належного інформування населення, як не стати жертвами торгівлі людьми та не потрапити у трудове або сексуальне рабство, та на яких умовах треба погоджуватись на працевлаштування, вимушений переїзд, пошук житла знаходяться за посиланням https://cutt.ly/oZi3ZT9.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь