Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Звернення селищного голови з нагоди відзначення Дня Української Державності

Дата: 28.07.2022 09:14
Кількість переглядів: 624

Сьогодні українці відзначають День Української Державності. Це нове свято було встановлене указом Президента Володимира Зеленського майже рік тому, 24 серпня, під час святкування 30-ї річниці Незалежності України.

Дата святкування Дня Української Державності співпала з Днем хрещення Київської Русі - України, а також днем пам’яті святого князя Володимира Великого. Це свято особливо актуальне в складний воєнний час, бо  покликане протистояти фейковому образу, який просуває російська федерація про українців як складову «триєдиного російського народу».

Ми, українці, – великий народ з багатою історією, культурою, милозвучною мовою, ми – самобутні, волелюбні і незламні. Росія, яка прийшла з війною в Україну, бачить нашу силу, міць і єдність, розуміє, що наш народ не здолати. Наша незалежність, наша державність, наша свобода – це те, чого ми ніколи не віддамо ворогу.

Тож працюймо на перемогу, утверджуймо тисячолітні традиції українського державотворення і вірмо, що Україна переможе на всіх фронтах.

З повагою – Сергій Карпук, Шацький селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь