Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Нова дорога в Мельниках – результат співпраці мешканців і Шацької селищної ради

Дата: 15.07.2022 16:00
Кількість переглядів: 1139

Фото без опису

В селі Мельники відремонтували дорогу по вулиці Жовтнева. Хорошу справу вдалося зробити завдяки ініціативі та активним діям мешканців населеного пункту та підтримці Шацької селищної ради.

Сергій Карпук, Шацький селищний голова:

– Жителі села Мельники неодноразово озвучували проблему поганого стану дороги по вулиці Жовтнева. Зважаючи на те, що люди готові були долучитися до виконання робіт з підготовки цього відрізка шляху до ремонту, ми в селищній раді вирішили не зволікати з розв'язанням проблеми. Мешканці активно включилися в роботу: очистили узбіччя дороги від дерев та чагарників, а незабаром завдяки техніці КУ «Муніципальний центр» Шацької селищної ради на місці проблемного відрізка з’явився комфортний для руху транспорту шлях. Дякую жителям Мельників за ініціативність!

Руслана Сидорук, голова Мельниківського сільського комітету:

– Наші люди радо відгукнулися на пропозицію Сергія Карпука, Шацького селищного голови, взяти ініціативу в свої руки. Вони відразу приступили до роботи, що значно прискорило результат, яким ми зараз усі пишаємося. Дотепер ця дорога була проблемною для тих, хто проживає на вулиці Жовтнева – з невпорядкованими узбіччями, ямами, нею навіть грейдер не міг проїхати. Зараз – зовсім інша справа!

Олександр Семерей, член виконавчого комітету Шацької селищної ради:

  – Ця дорога була нагальною потребою для мешканців, тому приємно, що спільними зусиллями ми розв'язали цю проблему. Дякую керівництву селищної ради та комунальної установи за допомогу, адже в нас працювали грейдер, екскаватор, вантажівки. На дорогу привезли пісок, 20 КамАЗів гравію. Комунальники виконали роботу якісно – дорожнє полотно зробили з нахилом, аби на ньому не затримувалася вода. Тепер по ньому вільно і без проблем рухається будь-який транспорт.

Людей порадував результат спільної праці, тому на близьке майбутнє вони запланували зробити таким способом ще одну дорогу в селі. Вони повірили в свої сили і впевнені, що як команда однодумців зможуть зробити багато хороших справ для рідного села.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь