Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

У Шацькій громаді відбудеться навчання на тему поведінки у надзвичайних ситуаціях

Дата: 15.07.2022 12:18
Кількість переглядів: 891

Фото без опису

Непростий час диктує потребу в знаннях, які не лише є важливими, а й можуть врятувати життя. Оскільки у багатьох громадах Волині навчання поведінки в надзвичайних ситуацій відбувається відносно рідко, то ця інформація може вас зацікавити.

Як надати домедичну допомогу під час зупинки дихання, кровотечі, перелому, опіку, втрати свідомості? Що обов’язково має бути в тривожній валізі та індивідуальній аптечці? Як опанувати себе під час виникнення надзвичайної ситуації та зберегти самоконтроль? Які рятувальні дії під час пожежі?

Про все це дізнаються учасники тренінгів «Виникнення надзвичайних ситуацій: як зберегти життя собі та близьким», що відбудуться у населених пунктах Шацької громади.

Зокрема: 

  • 16 липня о 10:00 – Шацьк (селищна рада, вул. 50 років Перемоги 1Б), а о 15:00 – с. Прип’ять (школа, вул. Центральна, 15).

  • 17 липня о 10:00 – с. Світязь (місцевий клуб, вул. Жовтнева, 83) о 15:00 – с. Мельники ( місцевий клуб, вул. Тараса Шевченка, 63)

До участі в заході запрошуються всі зацікавлені мешканці Шацької громади. Не проґавте шанс отримати життєво цінні знання!

Довідково

Навчання організовує Волинський Інститут Права в рамках проєкту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області», що став можливий завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цієї публікації не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь