Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Просимо громадян укласти договір з КП «Добробут» на вивезення сміття!

Дата: 01.06.2022 19:00
Кількість переглядів: 1010

Фото без опису

Заручившись підтримкою громадських організацій, Шацька селищна рада впорядкувала полігон ТПВ. На виконання робіт було витрачено не одну сотню літрів пального. На сьогодні об’єми відходів, що вивозяться на сміттєзвалище, значно зросли, в порівнянні з зимовим періодом. Почастішали випадки, коли приватні особи і підприємці, нехтуючи основними правилами, самовільно вивозять сміття, мало того, викидають його в непризначених місцях, за межами полігону, створюють стихійні смітники, які згубно впливають на екологію нашого краю. Це порушує порядок утримання сміттєзвалища і призводить до понаднормових витрат, що в теперішній воєнний час є неприпустимим.

Просимо громадян не порушувати правил доброустрою і позбуватися побутових відходів винятково законним шляхом. Рекомендуємо укласти угоди на централізоване вивезення сміття з КП «Добробут», яке має спеціалізовану техніку і працює в усіх селах громади (з додаткових питань звертатися безпосередньо на підприємство або до старост населених пунктів).

Окремо нагадуємо підприємцям громади, що вони зобов’язані укласти угоду з КП «Добробут» на надання послуг з вивезення ТПВ. В інакшому випадку їхня діяльність буде трактуватися як така, що порушує низку законів України, а самі суб’єкти господарювання притягатимуться до адміністративної відповідальності. Випадки порушень буде виявляти спеціальна тимчасова комісія Шацької селищної ради.

Населення та організації за  вивезення твердих побутових відходів сплачують 182,57 грн за 1 м куб. За умов наявності договору з КП «Добробут» вартість одного вивезення сміття від населення (раз в місяць) з контейнера місткістю 120 л (або такого ж пакета) становить 21, 91 грн; 240 л – 43,82 грн.

Прохання до громадян, керівників підприємств, установ та організацій Шацької громади, які ще не уклали договір на вивезення твердих побутових відходів, звернутися в Шацьке комунальне підприємство «Добробут».

Якщо хочемо бачити чистими наше селище і територію громади, будьмо свідомими громадянами, позбуваймося сміття цивілізовано!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь