Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

1939-1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо

Дата: 08.05.2022 10:18
Кількість переглядів: 580

Фото без опису

Сьогодні Україна відзначає День пам’яті жертв Другої світової війни та примирення між країнами – учасниками найбільш кривавої війни у ХХ столітті. Ця війна, у якій загинуло від 50 до 85 мільйонів людей,  є найбільш кривавою i жорстокою в icтopії людства. Українці воювали на боці антигітлерівської коаліції i зробили значний внесок у перемогу над нацизмом та союзниками гітлерівської Німеччини. Ми добре знаємо ціну війни, тому для нас головне – мир. I ми категорично проти намагань рф привласнити перемогу над нацизмом. Це спільна перемога десятків країн i народів.

Нині путін фактично повністю копіює гітлера, намагаючись зруйнувати міжнародну систему безпеки і потенційно загрожуючи миру у Європі. Під надуманими, облудними гаслами росія посягнула на територію усієї України. Те, що творять московські так звані військові на українській землі, є геноцидом українського народу, свідомим знищенням наших громадян. Цілеспрямовано вчиняючи воєнні злочини, кремлівський режим намагається вирішити «українське питання». Йому потрібна територія України, а не українці на цій території.

Ми не маємо права програти i не програємо, бо захищаємо рідну землю, боронимо своє право вільно обирати майбутнє. Для нас це війна за свободу, цивілізованість, демократію та європейські цінності. Міць Збройних сил України є запорукою існування держави, вільного життя кожного з нас.

Дякуємо захисникам за героїзм та мужність.

Пам’ятаємо. Перемагаємо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь