Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Відділ «ЦНАП» Шацької селищної ради отримав мобільну цифрову валізу

Дата: 15.04.2022 08:15
Кількість переглядів: 1115

Фото без опису

Фахівці швейцарсько-української програми EGAP побували в смт Шацьк з приємною місією. 14 квітня Сергій Гунько, координатор з цифровізації регіонів, Оксана Киричук, регіональна координаторка у Волинській області, та Софія Сакалош, координаторка з впровадження цифрових інструментів у громадах, презентували Інні Будник, начальниці відділу «ЦНАП» Шацької селищної ради, мобільну валізу для надання адміністративних послуг у віддаленому режимі (за місцем перебування заявника).

Нагадаємо, Шацька селищна рада стала  фіналістом конкурсного відбору територіальних громад для участі у програмі «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади (EGAP)» і на сьогодні працює над реалізацією проєкту за декількома напрямками. Цифрова валіза для надання адміністративних послуг за моделлю «виїзного адміністратора» придбана у межах згаданої програми, що фінансується Швейцарською Конфедерацією та втілюється в життя за підтримки міжнародної організації «Фонд Східна Європа».

Мобільна валіза використовуватиметься працівниками у випадках, коли людина сама не в змозі прийти до ЦНАПу, має інвалідність, перебуває в лікарні або проживає у віддаленому населеному пункті. До складу валізи входять: ноутбук, принтер, сканер, модем для підключення до мобільного Інтернету, пристрій для зчитування інформації паспортів у формі картки, додаткове джерело живлення.

«Це мобільний офіс з усім необхідним обладнанням для надання адміністративних послуг на виїзді. Вона проста в користуванні, зручна, в автономному режимі може безперервно працювати до 6 годин. Це вже п’ята валіза, яку ми презентували волинським громадам (у 2018 році схожі отримали ЦНАПи міст Володимир, Луцьк, Любомль, смт Голоби). Правда, та, яку ми сьогодні привезли до вас, є набагато досконалішою в технічному плані за попередні», – прокоментував Сергій Гунько.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь