Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

ПрАТ «Волиньобленерго» стабільно працює в умовах воєнного стану

Дата: 24.03.2022 16:11
Кількість переглядів: 1042

Фото без опису

 

Незважаючи на воєнний стан, ПрАТ «Волиньобленерго» продовжує працювати та обслуговувати мережі, проводить огляди об'єктів енергетики, ліквідовує аварійні знеструмлення, виконує вимоги інвестиційної програми щодо встановлення смартлічильників та здійснює контрольні зняття показів.

Звертаємо вашу увагу, що працівники ПpAT «Волиньобленерго» працюють із засобом обліку електричної енергії чи у мережах товариства, завжди мають при собі посвідчення - документ встановленого зразка, де вказані прізвище, ім'я, по батькові працівника, його фото та посада. Посвідчення має номер, назву структурного підрозділу, печатку та логотип підприємства. Термін дії посвідчення відповідно до строку дії трудового договору працівника. Якщо службового посвідчення немає, клієнт має право не допустити таку людину на приватну територію.

Крім того, виконання робіт із вузлом комерційного обліку оформляється – направленням на виконання робіт, а роботи у мережах – нарядом-допуском до ïx виконання.

ПpAT «Волиньобленерго» неухильно виконує покладені державою на оператора системи розподілу функції та робить yce можливе, щоб забезпечити надійне та безперебійне електропостачання ycix споживачів Волинської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь