Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Про актуальне – на сесії Шацької селищної ради

Дата: 18.02.2022 15:10
Кількість переглядів: 871

Фото без опису

17 лютого відбулося засідання чергової 21 сесії Шацької селищної ради.

Сергій Карпук, Шацький селищний голова, відзвітував перед депутатами про реалізацію державної регуляторної політики виконавчим комітетом Шацької селищної ради в 2021 році.

Обранці громади погодили кандидатуру на посаду командира добровольчого формування Шацької територіальної громади №1, яким став Богдан Тимошук, секретар селищної ради.

На сесії було прийнято три звернення: до Верховної Ради України щодо необхідності посилення боротьби з колаборантами; щодо недопущення закриття стаціонарних поштових відділень «Укрпошти» у Волинській області; щодо фінансування будівництва пункту пропуску «Адамчуки-Збереже» на українсько-польському кордоні на території Шацької громади.

Депутати затвердили звіти директора КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради» про виконання функціональних обов’язків у 2021 році та начальника відділу фінансів – про виконання бюджету селищної територіальної громади за 2021 рік.

Також проголосували за перелік адміністративних послуг, які надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг», і затвердили «Цільову програму фінансової підтримки Четвертого відділу Ковельського РТЦК та СП на 2022 – 2024 роки». Наостанок розглянули низку питань зі сфери земельних відносин та прийняли відповідні рішення.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь