Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацькій громаді вшанували учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 16.02.2022 08:00
Кількість переглядів: 979

Фото без опису

15 лютого в селі Світязь відбулася зустріч воїнів-інтернаціоналістів, присвячена Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Низку традиційних заходів під назвою «Від усієї душі» організувала і провела для ветеранів громадська активістка Галина Цвид.

Прибули вшанувати учасників бойових дій Сергій Карпук, Шацький селищний голова, Віктор Плейтух, староста Світязького старостинського округу, воїни АТО/ООС громади.

Після спільної молитви в Петро-Павлівському монастирі учасники відвідали на кладовищі в селі Світязь могили загиблих та померлих у мирний час воїнів-земляків: Володимира Хомича, Степана Озимка, учасника АТО Сергія Грибука.

Зустріч, багата на спогади, спілкування, відбулася в одному з закладів Світязя. Організаторка підготувала для ветеранів теплу, душевну програму з короткими відео, патріотичними піснями та переглядом світлин.

«Шановні учасники бойових дій на території інших держав! В цей день я засвідчую перед  вами свою глибоку шану та повагу, схиляю голову перед вашою мужністю, адже ви ті,  хто пройшов крізь пекло війни і не з переказів знає ціну людського життя. Бажаю, щоб біль війни назавжди залишився у минулому, щоб ваше життя наповнилося спокоєм і добробутом, а в Україну повернувся довгожданий мир», – зазначив Сергій Карпук, звертаючись до учасників зустрічі.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь