Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

100 добрих справ: придбання техніки для відеоспостереження та підвищення рівня громадської безпеки

Дата: 04.02.2022 12:00
Кількість переглядів: 849

Фото без опису

 

#96. Минулого року за кошти бюджету Шацької селищної ради було придбано техніку для відеоспостереження: відеореєстратори, диски для зберігання інформації, телевізори, відеокамеру. Вартість устаткування – 49 600 грн. Ці технічні засоби склали основу для системи безпеки, яка функціонує в приміщенні сектору поліцейської діяльності №2 (смт Шацьк) Ковельського РУП ГУНП у Волинській області.

Підведення точки доступу до чергової частини для обслуговування інтернетом – 9800 грн, технічне обслуговування та ремонт системи відеоспостереження (угода з приватним підприємцем) – 48600 грн.

Загалом на придбання техніки для відеоспостереження та справу підвищення рівня громадської безпеки на території Шацької громади було використано 108 тис. грн.

Крім того, на сесії Шацької селищної ради було прийнято програму «СМАРТ-СІТІ: Безпека», реалізація якої дасть можливість підвищити рівень громадської безпеки та безпеки середовища проживання шляхом впровадження в громаді комплексної аналітично-інформаційної системи для забезпечення належного моніторингу, виявлення та попередження потенційних загроз.

Читайте також: 100 добрих справ: поповнення колективу Шацької лікарні молодими медиками

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь