Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

100 добрих справ: свята, екскурсії і подарунки для дітей пільгових категорій Шацької громади

Дата: 27.01.2022 15:00
Кількість переглядів: 724

Фото без опису

# 87. Діти пільгових категорій Шацької громади впродовж минулого року відчували особливу увагу і підтримку від керівництва селищної ради та отримували до свят подарунки від численних спонсорів.

1 червня для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей учасників АТО/ООС та тих, які проживають у сім’ях, що опинилися в складних життєвих обставинах, була організована екскурсія на еко-ферму «Аміла», що розташована в селі Радовичі Турійської селищної ради. Поїздка стала для дітвори подарунком до Міжнародного дня захисту дітей і відбулася завдяки благодійникам.

Фото без описуФото без опису

В серпні за ініціативи Сергія Карпука, Шацького селищного голови, для школярів із сімей, які мають право на пільги, провели екскурсію в парк динозаврів. Організували прогулянку відділ соціальних служб Територіального центру та служба у справах дітей Шацької селищної ради. Втілити ідею допомогли підприємиці Тетяна Сіжук та Олена Лікіних, які надали продукти для частування екскурсантів. Запросив в гості до динозаврів підприємець Андрій Гарбера.

До Дня знань у Шацькій селищній раді організували акцію «Шкільний портфелик», в межах якої 32 учням 1-9 класів з категорії дітей-сиріт, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей переселенців та учасників АТО, тих, яких виховують матері-одиночки, дітей з інвалідністю, вручили 8 портфелів та 24 комплекти шкільного приладдя. Подарунки для дітей придбали Роксолана Цвид, Віталій Голядинець, Наталія Білецька, Уляна Цісарук, Kатерина Баришева, Оксана Демидась та колектив Територіального центру.

Фото без опису

Напередодні Дня cвятого Миколая працівники служби у справах дітей Шацької селищної ради та територіального центру надання соціальних послуг завітали із подарунками до дітей, які перебувають на обліку в службі та навчаються  в Головненській спеціальній школі «Центр освіти» Волинської обласної ради.

Не забули і про дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, тих, хто проживає  в сім’ях, що опинились в складних життєвих обставинах, та дітей загиблих учасників АТО – їм також вручили подарунки.

Фото без опису  

Незабутнє новорічне  свято подарував учням початкових класів, вихованцям дитсадків, дітям-сиротам благодійний фонд Степана Івахіва «Патріоти Волині», обдарувавши всіх солодощами.

Читайте також100 добрих справ: сертифікована медична сумка та жилети – для рятувальників Шацької громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь