Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Про життєдіяльність громади в новому році – на апаратній нараді в селищній раді

Дата: 17.01.2022 16:10
Кількість переглядів: 681

Фото без опису

17 січня Сергій Карпук, Шацький селищний голова, провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів, працівниками виконавчого комітету селищної ради і старостами.

Про роботу медичних пунктів тимчасового базування, графіки виїздів лікарів і фельдшерів у села, відкриття аптек поінформувала Світлана Крецу, директор КНП «Шацька лікарня Шацької селищної ради». Очільник громади зазначив, що нинішнього року повинні запрацювати аптеки в селах Мельники і Пульмо.

Любов Кубай, начальник  відділу фінансів Шацької селищної ради, озвучила питання бюджету селищної територіальної громади, шляхи його наповнення та залучення додаткових фінансових ресурсів.

Нинішнього року в селищній раді планують коригування існуючої проєктно-кошторисної документації (реконструкція з добудовою  приміщення ОЗЗСО І-ІІІ ст. «Шацький ліцей», реконструкція стадіону та приміщення кінотеатру в смт Шацьк) та виготовлення нової  на будівництво закладу дошкільної освіти в с. Світязь; капітальний ремонт дахів і фасадів з тепломодернізацією приміщень загальноосвітніх навчальних закладів сіл Пульмо, Світязь, ЗДО сіл Пульмо, Піща; тепломодернізацію ЗДО №1 «Росинка» смт Шацьк; реконструкцію харчоблоків у школах сіл Світязь, Мельники, Пульмо, облаштування системи пожежної безпеки в школах сіл Пульмо, Мельники, Ростань.

Також ПКД виготовлятимуть на реконструкцію вуличного освітлення в селах Острів’я, Смоляри-Світязькі, Голядин, Кам’янка, Затишшя, смт Шацьк (вул. 50 років Перемоги); капітальний ремонт дороги в смт Шацьк по вулиці Центральна, поточний середній ремонт – по вулицях Молодіжна в с. Пульмо і 1 Травня в смт Шацьк.

На апаратній нараді розглянули також питання про інструменти громадської участі та конкурс проєктів місцевих ініціатив навчальних закладів Шацької селищної ради; про забезпечення дровами та торфобрикетом навчальних закладів громади.

За результатами наради селищний голова дав відповідні доручення керівникам структурних підрозділів та начальникам відділів.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь