Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Запрошуємо на стратегічну сесію з напрацювання завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку Шацької громади

Дата: 11.01.2022 12:20
Кількість переглядів: 749

Нагадуємо, що в рамках процедури громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Шацької селищної територіальної громади 25 січня 2022 року заплановане проведення стратегічної сесії – обов’язкового публічного заходу громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади.

Результати напрацювань у ході стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

Проведення заходу планується з 12:00 25 січня за адресою с. Світязь, вулиця 8 Березня, 8б, Nester-House. Очікувана тривалість заходу 4 години.

До участі у стратегічній сесії запрошуються усі зацікавлені мешканці Шацької селищної територіальної громади.

Заявку на участь у стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Шацької селищної територіальної громади можна оформити у період до 21.01.2022р. за посиланням: https://forms.gle/atvVxGDUptK8RwMV8, або подавши заяву особисто чи поштою на адресу Шацької селищної ради (вул. 50 років Перемоги, 1Б, смт Шацьк, Ковельський район Волинської області, 44000).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь