Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацьку урочисто відкрили оновлене приміщення відділу «ЦНАП»

Дата: 23.12.2021 19:00
Кількість переглядів: 1634

Фото без опису

В Шацьку відбулося урочисте відкриття оновленого приміщення відділу «ЦНАП» Шацької селищної ради. Новий комфортний офіс, який відповідає сучасним вимогам та європейським стандартам, відтепер знаходиться за адресою Природна, 33.

До сьогодні адміністративні послуги населенню Шацької громади надавалися в орендованому приміщенні, плата за яке вартувала значних коштів селищного бюджету. На будівлі теперішнього приміщення центру перекрили дах, утеплили стіни, оновили фасад, виконали необхідні внутрішні роботи. Загальна вартість робіт з реконструкції – 2,6 млн грн, з них 350 тис. грн – кошти місцевого бюджету, решта – субвенція з державного бюджету на розвиток мережі ЦНАП.

На свято відкриття, яке відбулося 23 грудня,  прибули високі гості: Григорій Недопад, голова Волинської обласної ради, Вікторія Левчук, заступниця голови Волинської обласної держадміністрації, В’ячеслав Рубльов, народний депутат України, Ольга Черен, голова Ковельської райдержадміністрації, В’ячеслав Шворак, голова Ковельської районної ради.

«Відкриття реконструйованого ЦНАПу – це важлива подія для нашої громади. Центр знаходився у хорошому приміщенні, але ми його орендували. Нині ми маємо власне: світле, затишне, комфортне, в якому працюють висококваліфіковані фахівці і надають мешканцям нашої громади якісні послуги», – зазначив, звертаючись до присутніх, Сергій Карпук, Шацький селищний голова.

Очільник громади висловив вдячність усім, хто доклав зусиль до того, аби нинішня подія відбулася: обласному, районному керівництву, народним депутатам України В'ячеславу Рубльову та Валерію Стернійчуку, а також оголосив подяки Олегу Герасимчуку,  автору проєкту реконструкції  адмінприміщення під ЦНАП, Володимиру Гурку, директору ТзОВ «Будівельник», підприємцям Петрові Нестеруку та Олександрові Марчуку (за спонсорську допомогу).

Запрошені гості привітали колектив відділу і зокрема начальницю Інну Будник з новосіллям та прийдешніми новорічно-різдвяними святами, вручили їм подарунки. Працівники ЦНАПу перерізали при вході символічну стрічку, і гості отримали можливість оглянути інтер'єр оновленого приміщення.

Святковий настрій запрошеним дарував своїми піснями ансамбль «Молодички» Шацького будинку культури.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь