Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

В Шацьку засяяла вогнями головна ялинка громади

Дата: 20.12.2021 11:00
Кількість переглядів: 1393

Яскравим дійством, яке відбулося в сквері смт Шацьк 19 грудня, в День святого Миколая, мешканці територіальної громади стартували в період новорічно-різдвяних свят.

Цього дня відвідувачів зустрічала казково прикрашена територія з двома ялинками, новорічними саньми та яскравими вогниками-гірляндами. На сцені просто неба розгорнулася концертно-розважальна програма, яку організували і провели працівники Шацького будинку культури. Пісні від вихованців Шацької дитячої музичної школи, вокальних ансамблів «Горлиця», «Молодички» та окремих виконавців чергувалися з іграми, розвагами та конкурсами від казкових персонажів: Баби Яги та Розбійника. Діти радісно й з оплесками зустрічали святого Миколая, який завітав до них з вітаннями й подарунками.

«Щиро вітаю вас, мешканці Шацької громади, з початком новорічно-різдвяних свят. Зичу вам миру, добробуту, достатку, щоб гарно і весело зустріли Новий рік та Різдво Христове», – такими словами привітав усіх присутніх Сергій Карпук, Шацький селищний голова.

Після того, як засяяли різноколірними вогнями ялинки, діти до самого вечора водили хороводи й отримували подарунки від святого Миколая.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь