Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

«Миколай живе у кожному з нас»: діти пільгових категорій Шацької громади отримали подарунки до свята

Дата: 18.12.2021 10:00
Кількість переглядів: 1017

Фото без опису

Працівники Шацької селищної ради традиційно з нагоди Дня Святого Миколая та новорічно-різдвяних свят навідуються з подарунками до дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, до тих, хто проживає  в сім’ях, що опинились в складних життєвих обставинах, а також до дітей загиблих учасників АТО.

Цього року для організації свята було залучено кошти з бюджету громади, а також небайдужих благодійників, якими стали як підприємці селища, так і місцеві мешканці. За багаторічною традицією, у переддень  Святого Миколая працівники служби у справах дітей Шацької селищної ради та відділу соціальних служб територіального центру надання соціальних послуг, а цього року – спільно з агенцією «Milki_way.happy» – завітали до дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також тих, які проживають  в сім’ях, що опинились в складних життєвих обставинах, аби подарувати їм відчуття святкової атмосфери і потрібності ближньому.

Так, дітки отримали солодощі та подарунки, про які згадували в своїх листах до Святого Миколая. Бажаний подарунок до новорічних та різдвяних свят отримав також син загиблого учасника АТО Владислав Грибук із села Пулемець.

Шацька селищна рада від імені дітей висловлює велику вдячність всім небайдужим шачанам, які долучилися до благодійної акції «Миколай живе у кожному з нас», бажає щастя, здоров‘я, радості в Новому році і надіється на подальшу співпрацю!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь