Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Студентів та учнів Шацької громади запрошують до участі в конкурсі з видачі гранту на навчання

Дата: 16.12.2021 12:46
Кількість переглядів: 711

Фото без опису

Компанія Мed-magazin.ua розпочинає конкурс для українських студентів та учнів України з видачі гранту на навчання в розмірі 10 000 гривень. Ціль проєкту - зробити вагомий вклад у добробут та здоров'я кожного українця. Для участі в конкурсі запрошуються студенти та учні українських навчальних закладів будь-яких форм навчання.  

Буде розіграно три призових місця, за які переможець отримує одноразову стипендію:

  • за перше місце — 10 000 гривень;
  • за друге місце — 6000 гривень;
  • за третє місце — 4000 гривень.

Цей проєкт створений з метою розвитку та підвищення рівня медичної освіти серед молоді нашої країни. Компанія med-magazin.ua вважає, що перспективне майбутнє країни знаходиться в руках молоді. Якісна медична освіта забезпечує здоров'я нашого народу, тому люди почувають себе в безпеці. Крім того, гарний стан здоров'я людей підвищує їх продуктивність, що також має вагомий внесок в життєзабезпеченні нації.

Команда med-magazin.ua розраховує, що цей проєкт зробить свій вклад у формування медичної та здорової культури серед молодого покоління України. Деталі та умови для участі гранту можете знайти за посиланням на сторінку гранту.

Цікаво, що в нашій державі молоді люди все менше і менше цікавляться медтехнологіями. Адже саме обізнаність у медичній сфері допомагає дати відповідь на багато питань, пов'язаних із здоров'ям кожної людини.

Наша країна знаходиться на 99 місці серед країн світу за станом здоров'я населення.  Ціль проєкту - підвищення цього показника та власне добробуту й життєлюбності кожного громадянина.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь