Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

100 добрих справ: покращення безпеки відпочивальників в урочищі Гряда

Дата: 09.12.2021 11:00
Кількість переглядів: 987

Фото без опису

 

#43. В Шацьку успішно реалізовується проєкт «Покращення безпеки людей в урочищі Гряда», який здобув перемогу в конкурсі громадських проєктів та отримав на реалізацію фінансування  з бюджету Шацької селищної ради.

Автор проєкту – Ярослав Вільнер, начальник рятувальної служби комунального підприємства «Добробут» – мав за мету, завдяки впровадженню низки заходів, покращити безпеку людей в літній період на озері Світязь, а саме в одному з найпопулярніших місць відпочинку – урочищі Гряда.

Загальний бюджет проєкту – майже 60 тисяч гривень. За ці кошти вдалося оснастити рятувальну службу багатофункціональними рятувальними носилками 190x45x7 cм; апаратом ШВЛ з ручним приводом «БІОМЕД»; акустичними портативними колонками MANTA SPK5033; мікрофоном BOYA BY-M1.

Окрім того, були придбані чотири камери нічного відеоспостереження (аби правоохоронці змогли оперативно реагувати на порушення та притягувати винних до відповідальності) та 30 пластикових пляжних буйків – для позначення на акваторії межі купання та окреслення найбільш небезпечної ділянки. 

Вже нинішнього сезону керівники баз відпочинку мали змогу безкоштовно отримати інформаційні матеріали про правила поведінки на воді, надання медичної допомоги потерпілим та з номерами телефонів екстрених викликів, щоб облаштувати інформаційний куточок для своїх відпочивальників та фінансово підтримати проєкт (вдалося зібрати 2910 грн).

Влітку відпочивальники урочища Гряда, дотримуючись правил поведінки на воді, зможуть переконатися в дієвості заходів безпеки в межах реалізованого проєкту.

Читайте також: 100 добрих справ: огородження території біля обеліска Слави в селі Пульмо

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь