Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Про проблеми села Гаївка – на нараді в селищній раді

Дата: 03.12.2021 12:45
Кількість переглядів: 1178

Фото без опису

В Шацькій селищній раді відбулася робоча нарада з участю Сергія Карпука, селищного голови, Богдана Тимошука, секретаря селищної ради, та Руслани Дибель, директорки Волинського обласного санаторію «Лісова пісня». На заході обговорили актуальні питання з життєдіяльності оздоровниці та проблеми, з якими стикаються мешканці села Гаївка.

Першочергово шукали шляхи модернізації котелень закладу, адже місцеві мешканці скаржаться на дим з труб і сажу, яка осідає на деревах і будинках (відповідне звернення до Волинської обласної ради щодо вирішення цієї проблеми депутати прийняли на черговій сесії селищної ради). Було вирішено запросити незалежних фахівців, аби ті провели дослідження щодо шкідливості викидів. За їх результатами будуть напрацьовані варіанти подальших дій та направлено чергове звернення до облради, у комунальній власності якої перебуває санаторій.

28 грудня закінчується строк дії ліцензії на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання санаторію «Лісова пісня», яку заклад не бажає поновлювати. З цієї причини мешканці приватного сектору села Гаївка, які користуються водою, можуть залишитися без неї.

«На сьогодні ми робимо все можливе, щоб уникнути небажаних наслідків і не залишити людей без води. Для цього селищна рада сконтактувала з представником проєктної організації, який допоможе з’ясувати, чи можливо буде впродовж місяця отримати ліцензію на водопостачання та чи потрібна вона взагалі – через низькі об’єми використання закладом води (може, достатньо буде спеціального дозволу). Якщо ж все-таки буде в цьому потреба, то пакет необхідних документів буде зібраний, а сама ліцензія профінансована», – прокоментував секретар селищної ради Богдан Тимошук.

На нараді обговорили також питання про місце розташування майбутнього ринку в Гаївці, аби він відповідав усім нормам і функціонував без порушень.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь