Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Відбулася сесія Шацької селищної ради

Дата: 25.11.2021 16:32
Кількість переглядів: 731

Фото без опису

23  листопада під головуванням Сергія Карпука, Шацького селищного голови, відбулася чергова вісімнадцята сесія селищної ради восьмого скликання.

На засіданні депутати заслухали звіт про виконання бюджету селищної територіальної громади за 9 місяців 2021 року та внесли зміни до рішення селищної ради від 24 грудня 2020 року № 3/8 «Про бюджет селищної територіальної громади на 2021 рік».

Прийняли звернення до Верховної Ради України щодо невідкладного прийняття законопроєктів, які сприятимуть наповненню місцевих бюджетів, та проголосували за укладання договорів оренди нерухомого комунального майна Шацької селищної ради без проведення аукціону (з КП «Волинський обласний центр екстренної медичної допомоги та медичних катастроф Волинської обласної ради» та Управлінням виконавчої дирекції фонду соціального страхування України у Волинській області).

Обранці затвердили план діяльності Шацької селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2022 рік та прийняли рішення про вступ громади до складу членів Асоціації курортів України.

Депутати погодили намір ліквідації клубу с. Залісся з подальшим виключенням з базової мережі закладів культури, а також затвердили програму громадського здоров’я Шацької територіальної громади на 2022-2024 роки; нову редакцію статуту Шацького БДЮТ; положення про структурний підрозділ дошкільної освіти «Сонечко» Мельниківського ліцею; положення про філії ОЗЗСО І-ІІІ ступенів «Світязький ліцей» та ОЗЗСО І-ІІІ ступенів «Шацький ліцей».

Наостанок розглянули низку питань зі сфери земельних відносин.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь