Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Зустріч молоді Шацької громади з головою Молодіжної ради Волині

Дата: 25.11.2021 10:11
Кількість переглядів: 590

Фото без опису

В Шацькій селищній раді відбулася зустріч молодіжного активу громади з Дем’яном Петриком, головою Молодіжної ради Волині.

Учасників привітав Сергій Карпук, Шацький селищний голова, який висловив надію, що зустріч стане продуктивною для молоді і прискорить створення Молодіжної ради – дієвого консультативно-дорадчого органу при селищній раді. В роботі заходу взяли участь Ольга Сахарук, заступниця селищного голови, та Микола Полінкевич, головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інфраструктури, залучення інвестицій та комунального майна селищної ради.

Дем’ян Петрик повідомив, що в Україні на сьогодні функціонує 250 Молодіжних рад, на Волині – 14. Він зазначив, що кожна з них – незалежний у прийнятті рішень орган, який впливає на спілкування молоді та органів місцевого самоврядування, підвищення розвитку молодіжного лідерства, залучення молоді до вирішення соціально-економічних питань, питань у сфері культури, спорту, освіти, попередження розповсюдження негативних явищ у молодіжному середовищі. 

Пан Дем’ян ознайомив молодих людей з історією виникнення поняття «молодь», розповів про молодіжну політику, про те, як формується Молодіжна рада. Акцентував увагу учасників на тому, що вони отримають чудову можливість реально впливати на розвиток своєї громади, знайомитися з цікавими людьми, набувати досвід організаторів, волонтерів. Наостанок закликав присутніх активізувати роботу, аби найближчим часом Молодіжна рада Шацької громади поповнила когорту волинських консультативно-дорадчих органів і приступила до впровадження молодіжних ініціатив.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь