Шацька селищна територіальна громада

Офіційний сайт

Селищний голова взяв участь у тренінгу в межах українсько-швейцарської програми EGAP

Дата: 19.11.2021 14:55
Кількість переглядів: 996

Фото без опису

Сергій Карпук, Шацький селищний голова, та Микола Полінкевич, головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інфраструктури, залучення інвестицій та комунального майна селищної ради, взяли участь у тренінгу, організованому для представників територіальних громад. Захід  проходив у межах українсько-швейцарської програми EGAP «Електронне врядування задля прозорості влади та участі громади».

Нагадаємо, в вересні Шацька селищна рада стала фіналістом конкурсного відбору пілотних територіальних громад для участі у Програмі EGAP у Вінницькій, Волинській, Дніпропетровській, Одеській та Луганській областях.

Програма спрямована на використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), які допомагають вдосконалити якість урядування, покращують взаємодію влади та громадян і сприяють розвитку громад в Україні.

Як результат, під час тренінгу координатори програми EGAP презентували проєкти цифрової трансформації та приклади успішних проєктів в громадах, надавши практичні поради по вирішенню тих чи інших викликів та завдань, обговорили   стандарти е-врядування та інноваційні практики, що покращать якість послуг та доступ до інформації для громадян.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь